Objavljeno: 06.06.2018 u 10:54 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

ŠOKIRANI PULJANIN NAKON ŠOPINGA U TRGOVAČKOM CENTRU ‘Kupio sam tri kilograma vratine. Kad sam u meso zarezao nož sve mi je prisjelo…’

Puljanin, poznati bioenergetičar Dean Buić šokirao se kada je ove nedjelje otpakirao meso koje je kupio u jednom pulskom trgovačkom centru.

meso

Tri kilograma vratine u komadu htio je ispeći ispod peke, a meso je prije želio našpikati i začiniti. U trenutku kada je u njega zarezao nož, iz vratine je počela curiti ljigava sluz bez mirisa.

- Prizor je bio odvratan i sve mi je prisjelo, kaže Glasu Istre Dean koji je odmah kontaktirao trgovački lanac u kojem je kupio meso, no nije želio reći o kojem se centru radi.

- Pričekat ću da vidim što će oni odgovoriti jer prizor je stvarno bio odvratan, kaže Dean, koji je fotografije pokazao mesaru koji mu isto tako nije znao reći o čemu se radi. Vjerojatno bi veterinari imali više informacija, dodao je i rekao da je meso na kraju bacio.

- Sada mi je žao što ga nisam poslao na analizu jer ovako nešto još nisam vidio. To se svakome moglo dogoditi, kaže Buić i dodaje da mu se sve čini da je meso vjerojatno bilo zaraženo nekom bakterijom.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: