Objavljeno: 26.03.2015 u 7:28 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Šokantna snimka: Čopor od 5 pasa napada divovsku kobru

Snimka koja je pred vama navodno je snimljena negdje na Tajlandu. Prikazuje čopor od pet pasa kako napada zmiju – kobru zavidne duljine. Ishod napada nije poznat.

Iako ishod ove neravnopravne borbe nije poznat za pretpostaviti je da su psi vrlo vjerovatno ubili zmiju.

Reptilesmagazine piše kako bi ovako velika kobra protiv jednog psa imala nekakve šanse, ali unatoč zavidnoj veličini šanse da se obrani od čopora koji čine pet pasa su jako male.

Navedeni portal, specijaliziran za zmije piše kako ostaje nejasno da li je koji pas zaradio koji ugriz, ali njihovo ponašanje govori da im to nije prvi susret s ovakvim zmijama.

Budući da psi imaju ogrlice za pretpostaviti je da je snimatelj njihov vlasnik. Ono što se mi pitamo jest kakav vlasnik moraš bit da pet pasa nahuškaš na zmiju koja je kao što možete vidjeti sve samo ne bezopasna?!

Izvor: ljubimci.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: