Objavljeno: 02.12.2016 u 9:13 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Šokantan video: Lav u cirkusu rastrgao trenera, djeca vrištala

LiveLeak je objavio šokantnu snimku napada lava na krotitelja u cirkusu i to pred publikom u kojoj su uglavnom sjedila djeca. Trener je umro u bolnici dva dana kasnije.

napad-lava

Islam Shaheen (35) je kao trener u cirkusu radio deset godina. Tijekom nedavnog nastupa u Aleksandriji u Egiptu, izvodio je točku i koncentrirao se na jednog lava. Drugi ga je iznenadio, skočio na njega i ugrizao ga za vrat. Djeca su počela vrištati, neki su bježali iz cirkusa. Glazba je stala, a ostali treneri su odmah pritrčali u pomoć Islamu. Udarali su lava štapovima.

Mohammed Mustafa, glasnogovornik cirkusa je rekao kako je sezona parenja lavova i da se zbog toga ponašaju divlje. Trenera je napao lav koji je nedavno došao u cirkus iz JAR-a. Lava su, kaže glasnogovornik, “povukli iz predstava dok ne završi veterinarska kontrola”.

Šokantan video je objavljen godinu dana nakon što je lav napao krotiteljicu. Faten El-Helw iz Egipta je hodala po areni i mahala publici kada je lav skočio na nju. Ugrizao ju je za rame. Ostali krotitelji su životinju potjerali, a žena je preživjela napad, piše Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: