Objavljeno: 11.10.2016 u 7:56 | Bizarno, Video | Komentara:

SNIMILI SVOJE RODITELJE NARKIĆE: Mami se oči izvrnule, tata završio u komi…

Djeca heroinom predoziranih roditelja snimila su i uživo prenosila na Facebooku svoje “ukomirane” roditelje, piše Mirror.

Na snimci se vide iznimno ružni i potresni prizori u kojima su se, među ostalim, mamine oči okrenule prema stražnjem dijelu glave, a otac se srušio na pod i preznojavao se. Šokirana djeca su vikanjem nastojala probuditi roditelje.

“Čovječe, ne možeš biti takav u društvu djece, čovječe. To uopće nije cool”, čuje se na snimci.

U početku je otac još i reagirao na povike, no nakon nekog vremena droga ga je u cijelosti oduzela te je pao na leđa s poluotvorenim očima i ustima.

Majka se, pak, doimala poput reanimiranog leša nakon što su joj djeca osvijetlila lice mobitelom. Video završava prizorom onesviještenog oca.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: