Objavljeno: 06.10.2017 u 11:30 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Snimila je šta njen muž GODINAMA radi u krevetu i riješila da joj je dosta: Zbog OVOG SNIMKA riješila je da se RAZVEDE

Jedna gospođa iz Tajvana riješila je da se razvede od supruga (60) jer joj je, kaže, prekipjelo da sa njim dijeli krevet.

krevet

On je, kaže žena, prije 10 godina počeo da priča u snu, ali u posljednjih pet stanje se izuzetno pogoršalo, pa je počeo i da se rita i maše rukama, pritom je redovno udarajući.

Natjerala je supruga da vidi sa ljekarima o čemu se radi, i ispostavilo se da ima REM poremećaj spavanja, zbog čega fizički reaguje na snove umjesto da mirno sanja kao većina ljudi.

Zbog svega toga, njegova nesrećna supruga nije oka sklopila već godinama, jer više puta nedeljno je suprug toliko preplaši svojim ritanjem da na kraju vrišteći pobjegne iz sobe.

Očajan čovjek napokon je pristao da uradi nešto po ovom pitanju, pa su mu ljekari prepisali lijekove koji bi trebalo da ga obuzdaju i čini se da rade, i da će se ovaj brak od tri decenije ipak održati.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: