Objavljeno: 30.08.2014 u 16:00 | Featured, Video, Zabava | Komentara:

SNIMAK SA BOSANSKE SVADBE ODUŠEVIO SVE: Mladoženja ustao i usred svadbe zapjevao pjesmu “Pod sjajem ružičastih zvijezda”!

Melita i Tarik Okanović su nedavno izgovorili sudbonosno “Da”, a mladoženja je svoju ljepšu polovicu iznenadio otpjevavši pjesmu Šake Polumente “Pod sjajem ružičastih zvijezda”. Jedna sasvim obična svadba u Velikoj Kladuši pretvorila se u senzaciju na internetu.

Naime, usred svadbene ceremonije mladoženja je ustao i svojoj već sada supruzi priredio iznenađenje koje je oduševilo ne samo prisutne goste, već i internet korisnike. Preko 4500 ljudi lajkalo je snimak sa svadbe, a također komentari su i više nego pozitivni. Pripadnice ženske populacije su izrazile kako je ovo predivan gest, a većina njih priželjkuje da im se isto desi.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: