Objavljeno: 25.06.2016 u 18:04 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

Snimak otkrio STRAŠNU TAJNU koja se krila na tavanu bračnog para (VIDEO)

Kada su počeli da čuju zvukove sa tavana noću, bračni par Dona i Rejvan Smit instalirali su kameru kako bi vidjeli šta se dešava.

duh-na-tavanu

Čuli su razne zvuke kako dolaze sa tavana noću i bili su apsolutno ubeđeni da je u pitanju duh, zato su instalirali kameru da vide šta se dešava.

Eksperti su im rekli da je u pitanju “razigrani” duh.

Postavili su 3 “triger” predmeta na svoj tavan kako bi vidjeli koji od njih će duh koristiti. Kao što ćete vidjeti na ovom snimku snimljenim infracrvenom kamerom, predmeti su lopta, lutka i baterijska lampa.

Izgleda kao da se duhu svidjela baterijska lampa.

- Sjedili smo u spavaćoj sobi, odmah ispod tavana i gledali preko televizora šta se gore dešava. Moja supruga Dona pitala je duha da li može da pomjeri nešto sa tepiha ili da nam da znak svog prisustva i on je odgovorio tako što je upalio baterijsku lampu…a onda ponovo. Ona je pitala da li može još jednom i on jeste – ističe Rejven.

Odjednom, kao grom iz vedra neba. Baterijska lampa se uključila!

Nakon gledanja kako duh pali i gasi baterijsku lampu nekoliko puta, oni su bili zaista uvjereni da imaju duga na tavanu. Nadamo se, zarad Done i Rejvena, da je duh bezopasan. Bez obzira, samo bježite odande, svi! Nije vrijedno!

Pogledajte cijeli nemontiran snimak ovog susreta. Da li vi mislite da oni imaju duha na tavanu?

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: