Objavljeno: 17.04.2017 u 18:59 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Slon došao do rijeke da se napije vode, a onda ga je za surlu ščepao krokodil! Ono što je uslijedilo LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Jedan turist nije mogao ni sanjati kakvoj sceni će prisustvovati tokom svoje posjete Nacionalnom parku ‘Liwonde’ u Malawiju. Naime, dok je snimao grupu slonova, u jednom trenutku primjetio je da se jedan manji slon odvojio od krda u namjeri da se napije vode.

Sve je izgledalo sasvim normalno dok iz rijeke nije iskočio veliki krokodil i jadnog slona uhvatio za surlu! U videu se može vidjeti kako veliki gmaz na sve načine pokušava da obori svoju žrtvu dok ostatak krda ‘trubi’ u panici.

Ipak, odrasli slonovi odlučili su da zajedničkim snagama svojim nogama ‘istuku’ krokodila koji je napokon morao pustiti mladunče.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: