Objavljeno: 09.07.2017 u 11:52 | Video | Komentara:

Sjedila je na aerodromu, a onda je vidjela u vijestima da je tražena zbog ubistva. Pogledajte šta će se desiti kada su joj prišli policajci da je uhapse…

Sasvim obični putnici našli su se u jednoj od najstresnijih situacija u svojim životima kada su iznenada shvatili da su kriminalci u bijegu koje traži policija. Naravno radi se o fenomenalno osmišljenoj šali jedne svjetski poznate kompanije.

Koristeći alate za uređivanje fotografija i video zapisa, šaljivdžije su slike žrtava uspjele postaviti na novine i televizijske monitore, te su na oglasu upozorili sve one koji su sjedili u čekaonici aerodroma. Čim su vidjeli svoje lice i shvatili situaciju, zbunjenost se pretvorila u paniku.

Pogledajte šta će se dogoditi na samom kraju…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: