Objavljeno: 30.06.2017 u 11:23 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Sin stoji sa jedne strane ulice, majka sa druge: Kada vidite ŠTA ZAPRAVO RADE, proći će vas JEZA (VIDEO)

Snimili su sina i mamu u akciji, i ljudi kažu da im prizor slama srca!

djecak-cesta

Da krenemo od opštih mjesta – društvene mreže su danas sve, svi se slikamo, fotošopiramo, obmanjujemo jedni druge i ostale stvari koje i vrapci znaju. Ali ova mama je obrnula igricu.

Ona je u šetnji sa sinom snimila zidić savršen da odigra podlogu za Instagram sliku, pa je pretrčala ulicu, sina ostavila sa kolicima i kesama da stoji na stoličici i uhvati savršenu fotku.

Za to vrijeme, mama preko puta neumorno pozira u potrazi sa onom savršenom fotkom koju će kasnije okačiti na društvene mreže, vjerovatno uz komentar kako je divan dan, divna atmosfera, a život lijep. I eto vam još jednog dokaza koliko je bitno šta se zapravo nalazi sa druge strane objektiva dok skrolujemo kroz sve te lijepe slike. U ovom slučaju, to je dijete koje je od malih nogu istrenirano da hvata mamine savršene uglove.

Video je, naravno, postao pravi hit, i dok neki komentarišu da je to “najtužnija stvar koju su danas vidjeli”, drugi hvale mamu zbog njene snalažljivosti pa kažu da hitno moraju da nabave dijete da bi išlo za njima i slikalo ih.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: