Objavljeno: 25.11.2016 u 12:21 | BiH, Video, Vijesti | Komentara:

Sin mi je zapalio kuću, uzeo pare, kćerka i ja nemamo hrane niti gdje spavati (VIDEO)

U sarajevskom naselju Rječica u ulici Paljanska prije dvije noći je zapaljena kuća Ismeta Omerovića. Kuću ovom samohranom ocu u kojoj je živio s kćerkom, a koja je napravljena pomoću humanitarnih akcija, kako kaže, zapalio je njegov sin Izmir, piše avaz.ba

ismet-video

- Kćerka i ja nemamo hrane, novca, odjeće, niti gdje spavati. Sve nam je izgorjelo. Sinoć smo kod komšija spavali, a gdje ćemo večeras, pojma nemam, kaže Omerović.

Prema njegovim riječima njegov sin je alkoholičar i ima preko 40 krivičnih djela, a i ranije ga je napadao kako bi se iselio iz kuće.

- On se druži sa nekim Romima sa Ilidže i već pet godina me napada da iselim iz kuće kako bi se on sa tim Romima imao gdje opijati i drogirati, kazao je Omerović.

Apelujemo na građane koji mogu pomoći Ismetu Omeroviću da ga kontaktiraju na broj mobilnog telefona 062/284- 543

Kompletnu ispovijest pogledajte u video prilozima:

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: