Objavljeno: 16.12.2016 u 11:46 | Ostalo, Video | Komentara:

SILOVALE FUDBALERA: Najprije su ga NAPILE, onda SKINULE, a sve poslije toga je bilo MORBIDNO (VIDEO)

Britanke Brodžen Giljar, Šenon Džejms i Pejdž Kaningam priznale su da su se*sualno zlostavljale neimenovanog 20-godišnjeg fudbalera.

djevojke-silovale-fudbalera2

Britanski mediji navode da ovim djevojkama preti višegodišnja zatvorska kazna pošto je istragom utvrđeno da su se*sualno zlostavljale fudbalere, plesale oko njegovog polusvjesnog tijela i po njemu sjekle povrće.

Djevojke su priznale da su srele fudbalera tokom izlaska u jednom noćnom klubu. Jedna od ovih djevojaka pozvala je fudbalera u svoj stan, a onda su ga napile.

Djevojke su potom skinule fudbalera, koji je bio u polusvjesnom stanju, a onda su ga silovale makazama.

One su mu potom makazama odsjekle kosu, a zatim su plesale oko njega i sjekle povrće po fudbalerovom tijelu. Oni su sve snimile kamerom, a video snimak je bio glavni dokaz tužilaštva.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: