Objavljeno: 30.09.2014 u 21:18 | Regija, Video, Vijesti | Komentara:

ŠIBENČANKA ZA VOLANOM: O ovoj ženi bruji cijeli region!

Hrvatskim medijima, ali i cijelim regionom, proširila se vijest o ženi vozaču koja je “preletjela” tišnjanski most dok je bio podignut najmanje 2,5 metara.

Žena s Murtera (58) svojim je Pežoom u ponedjeljak oko devet sati preletjela most u Tisnom dok je bio podignut najmanje 2,5 metara.

Vijest se brzo proširila, a na internetu se pojavilo snimak cijelog događaja.

“Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi, ali nije obraćala pažnju, već je nastavila pod punim gasom i preletela most u trenutku dok je bio podignut već najmanje dva i po metra. I zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sjedi u kafiću. Došla je hitna pomoć, policije još nema, ne mogu vjerovati da je uspjela. Ja sam bio uvjeren da će se prevrnuti”, rekao je Tome Mejić Sidić i dodao da je sa ženom u “pežou” bila još jedna žena.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: