Objavljeno: 04.06.2017 u 13:14 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Šetao je čak šest pasa, a kada im je skinuo povodac, prolaznici su ostali u čudu!

Vlasnici i psi imaju posebnu vezu, koja se zasniva na povjerenju. No, nikada ne biste pomislili da možete izaći sa šest pasa a da oni pri tome nisu vezani povodcem.

covjek-psi

Ipak 23-godišnji Augusto Deoliveira ruši predrasude o tome. On čitav svoj život živi za svoje pse i dresira ih na pravi način. Nedavno se proslavio videom na YouTube-u koji je osvojio srca ljudi širom svijeta.

Naime, u videu je prikazana njegova tipična šetnja Bostonom i to sa šest pasa. Hannah, Jenna, Harmony, Griffin, Priscille i Savanah su najprije bili vezani povodcem, no poslije se dešava iznenađujući preokret.

Jednom po jednom je počeo skidati povodac i puštati ih da se slobodno kreću. Pri tome su se ponašali savršeno. Imao je potpuno povjerenje u njih.

Augusto zaista ima poseban dar u komunikaciji sa svojim psima.

Podijelite ovaj divni video sa svojim prijateljima:

Izvor: geek.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: