Objavljeno: 05.11.2017 u 19:15 | Ljepotice, Video | Komentara:

SEKS BOMBA U KABINI: Zanosna plavuša vozi kamion, a zanosne obline rado pokazuje (VIDEO)

U poslednje vreme na ulicama Beograda sve češće možemo da vidimo žene koje voze tramvaj, čak i autobus, aliŠejla iz Brazila otišla je korak dalje – ona je profesionalni vozač šlepera!

Naime, Šejla se pre četiri godine odlučila da se zaposli kao vozač kamiona, jer nije uspela da pronađe drugi posao. Otišla je na obuku i otkrila da se veoma dobro snalazi u upravljanju ovom masivnom mašinom.

Kolege u kompaniji u kojoj je zaposlena dočekale su je sa oduševljenjem, jer kada kažete kamiondžija, sigurno ne pomislite na vitku, zanosnu plavušu lepog lica.

A Šejla je upravo to – zgodna devojka, koja je sasvim slučajno ušla u ovaj posao, koji je vekovima rezervisanisključivo za muškarce.

Dodatan plus je to što se Šejla nije zapustila kao većina njenih muških kolega, pa je među njima postala predmet obožavanja i svi joj pomažu kad god ona to zatraži.

U njenoj kabini nalaze se brojne plišane igračke, koje je dobila od kolega i saradnika i oni su njeni jedini suvozači.

Za sebe kaže da je jako vatrena i ponosna na sebe zato što obavlja ovaj posao, a kako ona to radi, pogledajte u videu:

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: