Objavljeno: 23.11.2014 u 19:07 | Showtime, Video | Komentara:

Sarajka Lejla Čaušević je toliko dobro otpjevala pjesmu od Kaliopi da je žiri mislio da je iz Makedonije. Saša Popović je grlio na sceni!

U prošloj epizodi poznatog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” na OBN TV 21-godišnja Lejla Čaušević svojom interpretacijom oduševila je članove žirija, publiku i milionski auditorijum.

Nakon što je perfektno izvela pjesmu makedonske, a slobodno možemo reći i balkanske muzičke dive Kaliopi – Crno i belo, uslijedile su salve aplauza na njen račun kao i najpozitivniji komentari žirija.

No ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste gesta Saše Popovića, direktora Grand Produkcije koji je sišao na pozornicu i najprije nešto razgovarao sa Lejlom, a nakon toga je i zagrlio. Zašto je to uradio, procijenite sami.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: