Objavljeno: 07.04.2016 u 8:49 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

SAKRILA SAM KAMERU U KOSI I OTIŠLA NA OPERACIJU: Ono što su ljekari pričali me je rasplakalo (VIDEO)

Etel Ister (26) iz Teksasa sakrila je kameru u svojoj kosi i na taj način zabilježila cijelu operaciju kako bi vidjela kako se osoblje ponaša u tim trenucima. Ona je bila pod anestezijom, ali joj je snimak omogućio da kasnije vidi sve i svašta!

Djevojka je na operaciju bruha čekala dva mjeseca i nikada nije imala lijepo mišljenje o doktoru koji je trebalo da je operiše. Zato se dosjetila i u svoju kosu sakrila uređaj koji je zabilježio njenu operaciju.

Sestre i doktor su Etel upoređivale sa junakom iz filma Gospodar prstenova, zatim su joj ismijavali pupak.

Nakon nje je ostala šokirana jer su ljekari tokom zahvata negativno komentarisali njeno tijelo i razgovarali o tome kako bi je trebalo dirati onako kako to radi Bil Kosbi. Ismijavali su njen pupak jer je Afroamerikanka, a na kraju su rekli kako im je žao njenog muža koji mora da je trpi.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: