Objavljeno: 26.11.2016 u 10:22 | Ostalo, Slike, Video | Komentara:

‘Sada imam savršeno tijelo, a napravio ga je moj suprug…’

SAD: Phillip Craft (47) je svojoj supruzi Anni napravio liposukciju i pločice na trbuhu, podigao stražnjicu, operirao grudi, poravnao bore. Anna kaže da joj sve prijateljice zavide.

super-tijelo (2)

Phillip Craft (47) koji vodi kliniku u Miamiju, “napravio” je svoju savršenu ženu. Anna (43) i Phillip su u braku 21 godinu.

- Imam savršeno tijelo, a napravio ga je moj suprug, najveći od svih majstora – pohvalila se Anna.

Kaže kako njezin suprug voli popravljati namještaj i sportske automobile, a najviše od svega voli usavršavati njezino tijelo.

- Prvo mi je povećao grudi jer su izgubile volumen nakon porođaja. Stanjio mi je struk i ubrizgao mi filere u lice kako ne bih imala bore. Sredio mi je i trbuh. Sad izgledam kao da imam “pločice”. Podigao mi je stražnjicu, napravio liposukciju. Sve mi prijateljice zavide. Nema muškarca koji se neće okrenuti za mnom – kaže Anna.

Phillip je Annu zaposlio kao svoju menadžericu jer mu je kako kaže, ona najbolja reklama.

- Ako se pacijenti uplaše zahvata ili negativnih posljedica, ja im samo kažem da pogledaju moju Annu. Tako ih uvjerim da su u najboljim rukama – kaže Phillip.

Anna je zadovoljna svojim izgledom, ali će vjerojatno opet pod nož. Već razmišlja o korekciji nosa i ušiju. Suprug joj je napravio i poseban način ishrane kako bi lakše održavala izgled.

Par ima dvoje djece Phillipa (11) i Astona (13). Phillip kaže da mu je Anna danas ljepša nego kada ju je upoznao kao 22-godišnjakinju. Anna je na operacije krenula nakon poroda.

- Nakon prvog poroda osjetila sam da moje tijelo više nije isto. Pomagala sam mužu tada u klinici i vidjela žena u 60-tim godinama koje su izgledale predivno – kaže Anna. Phillip misli kako bi svaka žena nakon 25 godine trebala razmisliti o botoksu, piše Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: