Objavljeno: 26.10.2016 u 8:12 | Music, Video | Komentara:

Šaban rekao takmičarki da smrša, ovo je njena reakcija! (VIDEO)

U posljednjoj emisiji šoua “Pinkove zvezde“, gledaoce je iznenadio komentar koji je Šaban Šaulić uputio jednoj od takmičarki. Mlada Anastazija Mitrović zadivila je Daru Bubamaru, Draganu Mirković i Zoricu Brunclik svojim talentom, a iako je i Šaban bio zadovoljan načinom kako je otpjevala pjesmu Aleskandre Prijović, on je takmičarki zamjerio to što ima višak kilograma.

saban

- Moraš malo da smršaš. Moraš zbog sebe same. Je l` imaš dečka? Imaš? I on mora da ti kaže da se malo stešeš, ali ti voliš da klopaš – nasmijao se Šaban i šokirao koleginice, a Aleksandra Radović je savjetovala takmičarku da ne brine zbog kilograma.

- Veoma si lijepa i meni se dopada kako izgledaš, ali hoću da kažem da najpopularnije žene na svijetu ponosno nose svoj `višak kilograma` – rekla je pop pjevačica.

Ipak, Anastazija se nije naljutila na kralja narodne muzike i izjavila kako je poslušala njegov savjet.

- Poslušala sam Šabana i znam da mi želi dobro. Počela sam da treniram nakon te emisije i nadam se da će se prvi rezultati vidjeti već u sljedećoj emisiji kada budem pjevala. Tek je početak, ali imam snažnu volju da smanjim svoju kilažu – rekla je Anastazija Mitrović.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: