Objavljeno: 31.01.2016 u 10:13 | Featured, Showtime, Video | Komentara:

Šaban ponovo zaplakao? Ali i cijeli studio! Almir Sofić iz BiH oduševio! ‘Ti si momče ovo razvalio’ (VIDEO)

Duel između Jovana Kitića (21) iz Kragujevca i Almira Sofića (20) iz Živinica doveo je atmosferu u žiriju do usijanja. Jovan je izveo pjesme „Tužno leto“ i „Hotel Balkan“, dok se njegov protivnik Almir opredijelio za numere „Otac“ i „Noćas mi se s tobom spava“. Ovim interpetacijama duelisti su digli sve na noge, pa i predsjednika žirija koji je zanosno đuskao sa JK. Na kraju duela rezultat je bio 6:2 u korist drugog takmičara.

Kada je trebalo da prokomentariše nastup duelista, JK je zaboravila kakav su utisak na nju ostavili njihovi nastupi. „Ostala sam bez teksta jer sam igrala sa Šabanom Šaulićem. Seksi je kad igra“, našalila se Jelena, a Šaban je dodao da kad igra sa njom mora da bude seksi.

„Prvi kandidat bio je korektan, ali je drugi ostavio bolji utisak jer je intonativno bio jako dobar. Svidela mi se boja glasa i energija kod drugog kandidata“, rekla je Karleuša.

Riječi hvale za dueliste imao je i Šaban Šaulić. „Prvi kadndiat bio je dobar, čak je i mene i JK podigao da igramo, zato nema razloga da bilo šta loše kažem. Kandidat broj dva je razvalio, svaka čast“, rekao je Šaban, dok se Marija nije složila, jer smatra da je kandidat broj jedan zvučao umorno i usporeno, ali se složila da je drugi kandidat pjevao jako dobro.
Viki, Bosanac i Ana rekli su se da su obojica bili dobri u deulima, ali da je drugi kandidat bio energičniji.

Kako je izgledao duel Jovana i Almira koji je podigao žiri na noge, pogledajte u videu.

Izvor: zvezdegranda.tv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: