Objavljeno: 20.07.2017 u 12:40 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

RUSI VOZILI MEDVJEDA NA MOTORU: Neviđena scena na ulici, a pravi šok je uslijedio kada je životinja uradila ovo! (VIDEO)

Na ruskim ulicama se može vidjeti sve i svašta, ali rijetko ko je pomislio da bi mogao da ljeti na medveda koji se vozi na motoru.

medvjed

Naime, Nikola Pasinkov je iz svog automobila snimio scenu koja je do sada neviđena. Približio je automobil da bi se uvjerio u ono što mu se isprva učinilo. Medvjed je čak podigao ruku dok je automobil prolazio kao da maše.

Medved je navodno išao u nabavku”s dvojicom muškaraca koji su se vozili sa njim,a prema nezvaničnim informacijama, životinja je u Arhangeljsk došla sa cirkusom.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: