Objavljeno: 26.02.2017 u 18:45 | Ostalo, Video | Komentara:

Ronaldinho ostao u čudu: Ova mlada dama ga je šokirala…

Dovoljno je pogledati jedan video na YouTubeu da bi se vidjelo o kakvom čarobnjaku s loptom je riječ, a kada isti takav ostane u čudu – e, onda znate da ste napravili veliku stvar.

djevojka-ronaldinjo

Brazilski čarobnjak Ronaldinho jedan je od najboljih driblera koji je kročio na travnjak. Ako ne i najbolji. Njegovi potezi i čarobne minijature oduševljavale su niz generacija, a neki potezi ostali su zauvijek zapamćeni. Veliki čovjek široka osmijeha oduševljavao je ljude gdje god da je došao, a svojom vedrinom zarobio je srca mnogih nogometnih zaljubljenika.

Dovoljno je pogledati jedan video na YouTubeu da bi se vidjelo o kakvom čarobnjaku s loptom je riječ, a kada isti takav ostane u čudu – e, onda znate da ste napravili veliku stvar. Ona se zove Lisa Zimouche i bavi se freestyleom.

- Moje ime je Lisa Zimouche, imam 17 godina i nalazim se na Parku prinčeva. Pokušat ćemo nasamariti Ronaldinha na skrivenoj kameri, pokušat ću mu ‘prodati tunel’ i pogledati njegove trikove – rekla je Lisa.

Ronaldinho je ostao u čudu nakon što je izvela niz trikova nakon čega ju je pohvalio.

- Stvarno si dobra, bravo – rekao joj je nogometni velikan.

Je li mu uspjela ‘prodati tunel’?

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: