Objavljeno: 02.02.2015 u 16:24 | Ostalo, Video | Komentara:

Roditelj ste? Obavezno pogledajte ovu reklamu

Reklame koje se prikazuju tokom „Supeboula“ najčešće privuku veliku pažnju publike. Ali reklama koja reklamira osiguravajuće društvo „Nationwide“ uspjela je da šokira i rastuži Amerikance.

reklama-superbowl-2015

U njoj dječak priča o tome šta sve neće moći da uradi.

On kaže da nikad neće naučiti da vozi bicikl, da leti, da putuje svijetom sa najboljim prijateljem, nikad se neće oženiti i ne može odrasti… jer je umro u nesreći.

Ovaj video je na Youtubeu za samo nekoliko sati pogledalo milion i 340 hiljada ljudi, a društvene mreže su preplavljene uglavnom negativnim komentarima.

Cilj ove reklame bio je da ukaže na činjenicu da je većinu smrtnih slučajeva maloljetnih lica moguće spriječiti.

- Naša namera nije bila da prodamo osiguranje, nego da pokrenemo raspravu o nečemu što je svima nama blisko – o sigurnosti naše djece. Svjesni smo da se reklama mnogima nije dopala, ali se nadamo da će da pokrene priču o tome i da utiče na povećanje sigurnosti djece svuda u svijetu – piše u zvaničnom saopštenju.

Pogledajte reklamu:

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: