Objavljeno: 27.07.2016 u 10:44 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

RADNICI SA AERODROMA SE ZAPREPASTILI: Preko neba prošla neobična svjetlost (VIDEO)

U videu, koji je snimljen vjerojatno u Miamiju, vide se iznenađeni radnici pred kojima se na nebu stvorio neobičan oblak koji se širi i svjetli plavom bojom.

ufo-miami

Djelatnike zračne luke zaprepastilo je neobično plavo svjetlo koje se pojavilo na nebu iznad njih. U videu, koji je snimljen vjerojatno u Miamiju, vide se iznenađeni radnici.

- Pogledajte ovo, pogodit će avion – derao se jedan čovjek.

Nakon što se snimka proširila internetom počele su spekulacije o čemu je zapravo riječ. Naravno, ima onih koji smatraju da je ovo invazija iz svemira, dok neki objašnjavaju da se radi o fragmentu kometa s velikim udjelom vode i plinova, dok treći pak tvrde da se radi o potpuno normalnoj pojavi – oblaku koji se formirao nakon lansiranja rakete na vodik na Floridi.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: