Objavljeno: 20.11.2017 u 11:36 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

PUTUJE KROZ VRIJEME: Mladić tvrdi da je došao iz 2021. i otkrio šta nas čeka!

Mladić po imenu Noje žestoko je uzdrmao svijet svojim izjavama. On tvrdi da je putovao kroz vrijeme i da je došao iz 2021. godine!

putovanje-kroz-vrijeme

Iako kaže da ne može da otkriva mnogo o budućnosti jer ugrožava i svoju bezbjednost rekao je da će Donald Tramp ponovno biti izabran za predsjednika 2020. godine i da će vještačka inteligencija kroz koju godinu biti u “punom zamahu”.

Snimak njegove ispovijesti je postavljen na društvenim mrežama, ali mu je lice sakriveno. Ipak, Noje kaže da ne laže.

- Nije mi namjera da nekog zavaram. Cilj mi je da dokažem da putovanje kroz vrijeme postoji. Ja sam putovao kroz vrijeme – tvrdi ovaj neobičan mladić.

Noje tvrdi da, iako izgleda kao da ima 25 godina, ustvari ima 50.

- Uzeo sam lijek za podmlađivanje – kaže mladić koji tvrdi da se 13. novembra 2017. godine vratio iz 2021.

- Putovanje kroz vrijeme u javnosti će biti otkriveno 2028. godine. Ja zapravo živim u 2021. godini – poprilično je konfuzan ovaj momak.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: