Objavljeno: 20.06.2016 u 9:10 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

PUN MJESEC večeras donosi MASOVNO LUDILO I MASAKR: Stravično upozorenje astrologa

Pun mjesec koji će se pojaviti u ponedeljak 20. juna, samo dan prije ljetnje dugodnevice, mogao bi da izazove haos, halucinacije, pa čak i masovne pucnjave, upozoravaju astrolozi.

mjesec

Foto-montaža: deviantart.com/inetgrafx, A. Nalbantjan

Timoti Haloran, osnivač YouTube kanala “Rasa Lila Healaing YouTube Astrology”, napravio je specijalan video-snimak u kojem je upozorio da bi događaji oko dugodnevice mogli da budu prilično burni.

On je u snimku napomenuo da će 20. juna doći do “povećane energije” koja bi mogla da izazove “ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje” među populacijom.

Riječi kao što su prosvećenje i osvjetljenje generalno se doživljaju kao nešto što je prelijepo i čemu treba težiti. Međutim, svjetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u sjevernoj hemisferi tokom ljetnje dugodnevice – rekao je Timoti u svom snimku.

Pun-mjesec-20-juna

Timoti je napomenuo da je ono što se trenutno dešava kao “džinovski talas koji će udariti na naša vjerovanja i gledišta, koji će ih uništiti u paramparčad i koji će otkriti realnost za koju nismo ni znali da postoji”.

U svom snimku je takođe napomenuo da svako ko postane psihopata tokom 20. juna mora da bude zaključan i “bombardovan” ljubavlju od strane najprivlačnijih ljudi na svijetu.

Pun mjesec tokom ljetnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine. Tokom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno vidjeti i Sunce i Mjesec.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: