Objavljeno: 27.01.2015 u 17:26 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Protrljala je bijeli luk po stopalu, a onda se dogodilo nešto sasvim neočekivano…

Na tržištu postoji tona kozmetičkih proiuzvoda, ali glavno pitanje je – koliko ljudi zapravo znaju o stvarima koje stavljaju na svoje tijelo? Anna Jimenez je odlučila da istraži šta se sve stavlja u najpopularnije kozmetičke proizvode, te da otkrije šta je toksično a šta ne.

Ona je sjela sa urednicom jedne popularne emisije, Suzanne Hall, da bi porazgovarala o nekim štetnim sastojcima koji se mogu naći u preparatima za šminkanje i drugim prozvodima za njegu kože.

Tokom njihovog razgovora otkrili su razne informacije, no najluđi momenat došao je oko 2:30 minute, kada je Suzanne otkrila da ukoliko po svojim stopalima protrljate bijeli luk, kroz par sekundi ćete ga osjećati u ustima!

Voditeljica Anna Jimenez nije mogla da vjeruje u ovo, te je odlučila da sama isproba i vidi da li je to istina. Skinula je cipele i čarape, te je svoje noge protrljala čenom bijelog luka…

Pogledajte video:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: