Objavljeno: 03.11.2017 u 11:15 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Pronašao je stari tenk, kupio ga, pa počeo da sređuje: Tada je nastalo veliko iznenađenje, jer ovo nije očekivao..

Kao i veliki broj ljudi, tako i Nick Mead voli da kupuje raznorazne stvari online, odnosno preko interneta.

stari-tenk

Dok je jednog dana pretraživao po raznim stranicama i pokušavao pronaći nešto korisno, ujedno je želio i da kupi nešto jako neobično. Obzirom da je imao mnogo ušteđenog novca, gledao je svaki oglas, i tom prilikom pronašao tenk koji se prodaje.

Riječ je o ruskom tenku kojeg su prije mnogo godina koristile iračke snage. Prvo nije mogao vjerovati da je tako nešto pronašao, a kada je kliknuo u započeo proces kupovine bio je oduševljen.

Nekoliko dana kasnije na njegovu adresu dovezen je tenk kojeg je kupio.

Najprije je sjeo u njega da vidi kakav je to osjećaj, a onda ga je postavio u svoje dvorište kako bi izgledao kao ukras.

Ni u jednom trenutku nije pomislio da bi taj tenk mogao da promijeni njegov život!

Danima je sređivao svog novog ljubimca, a kada je prvu put ušao unutra ostao je bez riječi. Nije mogao opisati kako se tada osjećao , kada je ugledao sve što se tu nalazilo.

U tenku se nalazilo pet zlatnih poluga, od kojih je svaka bila teška po pet kilograma.

Došao mu je i prijatelj Chamberlain koji je inače po zanimanju mehaničar, te mu je pomogao da otvore jedan spremnik, koji on nije mogao sam.

Pogledajte sada ovaj zaista zanimljiv video:

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: