Objavljeno: 17.11.2017 u 14:46 | Regija, Video, Vijesti | Komentara:

PROCURILA SNIMKA HRVATSKE STUDENTICE KAKO SE DROGIRA TOKOM PREDAVANJA Oglasio se i fakultet: ‘Pokrenuli smo odgovarajuće korake’

Društvenim se mrežama ovih dana proširila snimka od nekoliko sekundi na kojoj djevojka u učionici naizgled šmrče nešto sa stola. U opisu videa stoji da se radi o studentici Veleučilišta Vern, no te informacije nisu potvrđene.

studentica-hrvatska

Još u srijedu oglasio se i fakultet na svojim službenim stranicama na tu temu:

‘Veleučilište Vern zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta. Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN’ pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke.

Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim.’

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: