Objavljeno: 18.09.2014 u 12:13 | Ostalo, Video | Komentara:

Priznao majci da je gej, a onda ga je ona svojim priznanjem potpuno šokirala!

U videu koji je nedavno počeo da se širi društvenim mrežama, može se vidjeti tinejdžer koji je odlučio da majci prizna da je gej. Međutim, mama ga je dobro iznenadila…

Video nije nov, ali posljednjih je dana skupio veliki broj klikova nakon što ga je neko zapazio na Redditu. Naime, specifičnost ovog “izlaska iz ormara” je u tome da je mama, nakon što je tinejdžer priznao da je gej, i sama priznala da je imala djevojku.

“Hrabro od tebe što si mi rekao. Hvala ti na tome. Neću te zbog toga voljeti manje. U redu? Prihvatam te bez obzira na sve. Ti si i dalje moj sin. Ne smeta mi. U redu? Mogu li i ja tebi nešto da kažem? Budući da si ti bio otvoren sa mnom, ja ću tebi otkriti jednu tajnu… Imala sam djevojku”, rekla je majka, a sin je ostao šokiran.

Pogledajte:

Izvor: pressonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: