Objavljeno: 24.04.2018 u 12:34 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Prišla je kovčegu u kome leži preminula žena. Ono što je kamera snimila će vas RAZBJESNITI! (VIDEO)

Ovo se dogodilo u Odesi, u Teksasu (SAD). Dok je porodica oplakivala svoju preminulu baku, nepoznata žena (kasnije identifikovana kao Lois Hiks) je prišla kovčegu. U Americi je danas običaj da kovčeg bude otvoren do pola, kako bi porodica mogla da se oprosti od pokojnika.

ukrala-prsten

Djeluje kao da je prišla da se oprosti…

Zaposleni koji su naknadno pogledali snimak sigurnosne kamere nisu mogli da vjeruju. Žena je uhvatila preminulu za ruke, kao da želi da se pozdravi, dok je porodica bila u drugoj sobi.

Unuka je kasnije potvrdila da je preminuloj ukradena burma sa prsta. Policija Odese traga za ženom lopovom. Nadamo se da će je uskoro uhvatiti i adekvatno kazniti za ovaj sraman čin!

Podijelite ovaj sramotni video sa prijateljima na Fejsbuku.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: