Objavljeno: 25.12.2014 u 13:08 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

PREVARILA GA SA ŠESTORICOM: Osvetio joj se na najgori način, osramotio je pred cijelim svijetom!

Reper Mac Lethal primio je neobičan mail od fana kojeg je djevojka prevarila sa čak šest prijatelja! Zamolio ga da mu pomogne i snimi pjesmu kojom će je obrukati i poručiti da su raskinuli.

pravarila-ga-sa-sestoricom

Darryl se jednog dana vratio kući s puta i ugledao pahuljice u sudoperu. To mu je smjesta bilo sumnjivo, jer Nicole ne smije jesti hranu koja u sebi sadrži gluten. Shvatio je da je neko prenoćio u njihovom krevetu, a onda još i doručkovao.

Te večeri je ona otišla na koncert Taylor Swift s prijateljicama, a Darryl je to iskoristio da se uloguje u njen Facebook račun. Na ovaj način je saznao da ga je prevarila sa šestoricom njegovih drugara.

Mac Lethal je brzo reagirao i snimio pjesmu i objavio je na YouTubeu. Pjesma se brzo proširila internetom i skupila dva miliona pregleda za samo dva dana.

Nicole je nakon toga najavila tužbu zbog koje je YouTube uklonio sporni snimak. Ipak, Darryl je uzeo stvar u svoje ruke i snimio novi, u kojem čak i imitira drugove s kojima ga je djevojka varala.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: