Objavljeno: 01.11.2016 u 10:36 | Ostalo, Video | Komentara:

PREDIVNO: Pogledajte reakciju GLUVE bebe koja prvi put ČUJE svoju mamu! (VIDEO)

Mali Ksander se se rodio devet nedelja prije predviđenog termina, sa ogromnim zdravstvenim problemima. Izgubio je sluh zbog krvarenja u mozgu.

Gluva-beba-Ksander

Šezdeset dana je bio na neonatalnom bolničkom odeljenju na intenzivnoj njezi. Premda su joj kad se rodio u bolnici rekli da je Ksander prošao slušni test, majka nije bila uvjerena, piše telegraf.rs

Znala je odmah da nešto nije u redu kada nije reagovao kao i ostala djeca. Uradili su novi test i zaključili da mu treba slušni aparat jer mu se zbog medicinskih komplikacija stanje pogoršalo.

Trebalo je tri mjeseca da im dokažem da nešto nije u redu. Oni su samo mislili da se ponašam previše zaštitnički, ali se pokazalo da sam bila u pravu. Nikad nemojte podcjenjivati majčinske instinkte. Njegov sluh se neće pogoršavati, ali ni poboljšati, moraće stalno da nosi slušni aparat – poručila je majka.

Majka je snimila trenutak u kojem uz pomoć slušnog aparata Ksander prvi put čuje njen glas. U ovom simpatičnom videu vidi se dječakova reakcija na majčin glas i ona je jednostavno neodoljiva. Ksander se na početku malo zbunio, a onda je, na radost svih, počeo da se smije.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: