Objavljeno: 25.01.2018 u 18:46 | Video | Komentara:

Pozavidjeli bi joj i Ronaldo i Messi! Konobarica u jednom španskom kafiću svojim potezom mušterije ostavila u šoku! (VIDEO)

Jedna konobarica iz mjesta Moane u Španiji, postala je prava senzacija u cijelom svijetu nakon što se društvenim mrežama priširio snimak njenog ‘super’ udarca šoljice za kafu.

Naime, dok je slagala suđe na prilično visokom stalku, jedna od šoljica ispala joj je iz ruke i iza njenih leđa krenula da pada na pod. Međutim, djevojka je brzinom i instiktivno podigla svoju lijevu nogu i hirurškom preciznošću lansirala šoljicu u sudoper pun vode i to na opšte zadovoljstvo svih mušterija koje su vidjele njen super potez.

Pogledajte sami kako je to sve izgledalo:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: