Objavljeno: 28.09.2014 u 18:59 | Showtime, Video | Komentara:

POTPUNO OČARALA ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Od svih koji su pjevali ovu pjesmu, ona je to uradila najbolje! (VIDEO)

Muzički šou Zvezde Granda kojeg možemo pratiti svake subote od 21 sati na OBN TV i ovoga je puta predstavio mlade muzičke nade. Belma Karšić iz Sarajeva je pjevala pjesmu Snežane Đurišić “Lepi moj”, a Aca Lukas je odmah istakao kako je prvi dio pjesme otpjevala bolje od svih koje je čuo.

“Od svih koji su pjevali ovu pjesmu, najbolje je otpjevala” složila se i Snežana, dok je Šaban rekao kako je njen nastup odličan.

Žiri je imao težak zadatak, a u dalji tok takmičenja prošle su: Jovana Starolah, Belma Karčić, Jelena Gajić, Jasmina Mujaknović, Marina Stanikić. Bez sumnje, žiri je najviše oduševljenja pokazao prema Belmi Karšić iz Sarajeva, koja ih je sudeći njihovim komentarima potpuno oduševila.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: