Objavljeno: 18.11.2014 u 10:29 | Video, Zabava | Komentara:

Potajno snimao suprugu pa ona postala HIT na Youtube u jednom danu (VIDEO)

Svi si mi volimo dati oduška s omiljenim pjesmama kad mislimo da nitko ne gleda.

Ili kad smo dovoljno opušteni jer smo u društvu s osobom koja nam je jako bliska. A upravo je to napravila jedna supruga u trenutku kad je na radiju zasvirala “None of Your Business” Salt-N-Pepe iz 1994. godine.

Ona se uživjela u pjesmu, njezin je suprug to snimio, objavio na YouTubeu uz naslov “Najslađi gangsta kojeg znam. Moja žena” i u samo jednom danu skupio više od 2,8 milijuna pogleda.

U opisu ispod videa napisao je: “Moja je supruga najljepše biće koje poznajem i jednostavno obožavam trenutke u kojima je opuštena i prava ona. Nemojte biti sramežljivi. Kažite ljudima da ih volite, čuvajte male trenutke i ne brinite ako vas ljudi osuđuju!”.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: