Objavljeno: 19.10.2014 u 17:41 | Featured, Music, Video | Komentara:

Posvetio pjesmu pokojnim roditeljima i raspametio žiri, ali i rasplakao koleginicu! (VIDEO)

Posljednju emitovanu emisiju muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” otvorio je kandidat Stefan Vujović koji je interpretacijom pjesme “Da Je Tuga Snjeg”, koju u originalu izvodi Dino Merlin, oduševio žiri.

vujovic-stefan-facebook

Stefan je pjesmu posvetio svojim pokojnim roditeljima, majci koja je preminula prije dvije godine i kojoj je posvetio svoju numeru “Moja Vilo” i ocu koji je preminuo prije pet mjeseci.

Ipak, ovaj mladić smogao je snage da nastavi dalje i prijavio se na pomenuto takmičenje, a reakcije žirija i publike su mu ulile mnogo pozitivne energije.

vujovic-stefan-post-facebook

- Društvoooo! Ja sam presrećan! Ali presrećan! #Svihpet! Hvala vam na podršci, porukama i pozivima do neba – napisao je Stefan na društvenoj mreži Facebook, dok mu je koleginica Ana Sević poručila:

- Zovem te kada se isplačem. Odvalio! Doktor emocije – napisala je Ana.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: