Objavljeno: 29.10.2016 u 9:47 | Video | Komentara:

Postavila je skrivenu kameru kako bi vidjela šta dadilja radi sa njenim 4-godišnjim sinom. Noćna mora svakog roditelja!

Tiffany Fields je žena iz grada Lexington u Kentuckyju i ona ima sina od 4 godine koji boluje od Downovog sindroma, epilepsije i srčanih tegoba i potrebna mu je stalna njega.

Iz tog razloga su unajmili i babysiterku, ali od tog trenutka primjetne su promjene u ponašanju djeteta.

Odlučila je postaviti kameru u stan i saznati da li se šta dešava u kući dok je dijete samo sa babysiterkom. Kada je pogledala ono što je kamera zabilježila, jednostavno nije mogla da vjeruje, bilo je gore nego što je mogla i zamisliti.

Babysiterka je dječaka vukla po podu, pelene mu je mijenjala tako što je brutalno gurala njegove ruke i noge a pri tome mu je skoro pa sjedila na licu. Babysiterka, Lillian White, prijavljena je nadležnim organima a Tiffany se danas bori za pravdu na sudu.

Evo šta je kamera zabilježila u stanu:

Nadamo se i vjerujemo da će u ovom slučaju pravda biti zadovoljena!

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: