Objavljeno: 29.12.2017 u 14:17 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Pomislila je da joj je dečko otišao u WC u kinu, a u tajnosti je uradio nešto što ju je šokiralo… (VIDEO)

Svjedoci smo koliko dečki mogu a budu romantičnu kada je ovaj čin u pitanju. Vjerujemo da će ovaj par svoj odlazak u kino dugo pamtiti.

kino-iznenadjenje

 

Pozvao je djevojku da idu gledati film pa je ona očekivala da će gledati film. Međutim dečko je imao druge planove…

Tako dok su sjedili u sali i čekali na film, rekao je da mora nakratko u wc dok film još nije počeo da ne bi poslije ustajao. Ona je povjerovala u to i ne sumnjajući da joj priprema iznenađenje. Napustio je nakratko jer je “otišao u WC”, ali stvarnost je bila potpuno drugačija.

Čim je otišao na platnu se pojavio kratak film o njihovoj vezi koji je na kraju završio uživo u sali. Uz pratnju svih njihovih zajedničkih prijatelja on je zaprosio pred svima. Ovo je tako originalno i moramo priznati da se momak zaista potrudio. Svaka mu čast.

Pogledajte i podijelite video sa prijateljima koji vole ovakva iznenađenje :

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: