Objavljeno: 18.12.2014 u 11:38 | Ostalo, Video | Komentara:

Policajac je u autu zaustavio majku troje djece. Ono što se dogodilo u nastavku…

Policajci Jackson okruga krenuli su u dnevnu uobičajenu vožnju u potrazi za građanima koje će zaustaviti i eventualno im napisati neku kaznu. No ovaj put sve je bilo drugačije…ovo je bio jedan sasvim poseban dan…

U jednoj veoma specijalnoj i tajnoj operaciji, jedan bogataš koji je poznat kao “Tajni Djed Mraz” dao je čak 100 000 dolara policajcima te im zadao samo jedan zadatak – da sav taj novac podjele ljudima i da ih usreće pred božić.

Najbolji momenat se desio kada su zaustavili jednu majku troje djece koja je u početku očito bila ljuta što je zaustavljena, no na kraju kada je vidjela o čemu se radi, zaplakala je i rekla da je policajac spasio njen božić jer sada svojoj djeci može kupiti poklone.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: