Objavljeno: 06.04.2015 u 20:34 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Pogledajte kako se Vin Dizel oprostio od kolege i velikog prijatelja Pola Vokera (VIDEO)

Nakon što je izašao i poslednji u nizu filmova Fast and Furious koji tragično preminuli Pol Voker nije stigao da snimi, ekipa filma pobrinula se da se ovaj glumac nikad ne zaboravi.

Premijera filma “Fast and Furious 7″ dugo se očekivala, a nakon što je krenula bioskopska distribucija, emocionalni deo u kojem se Vin Dizel pozdravlja od prijatelja procureo je na Internet.

paulwalker

Da su bili više od kolega, već pravi prijatelji, Dizel je pokazao i nazvavši svoju novorođenu kćer Polin upravo prema tragično preminulom Polu Vokeru.

Ovaj video postavljen je na zvaničan Fejsbuk profil Vina Dizela pre četiri nedelje:

Posted by Vin Diesel on Friday, March 6, 2015

Njegova iznenadna smrt teško je pala svima koji su ga poznavali, a i obožavatelji za njim i dalje tuguju.

Emocionalni video u kojem se prijatelji pozdravljaju i poručuju “kako će se sigurno opet videti” mnogima će naterati suze na oči.

Pogledajte video koji je “procureo” na Internet:

Izvor: www.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: