Objavljeno: 28.12.2014 u 19:29 | Showtime, Video | Komentara:

Pogledajte kako je ova kandidatkinja “spustila” Aci Lukasu i nasmijala sve u studiju!

Slavica Milenković (38) iz Kruševca je ove subote bila jedan od učesnika Zvezda Granda, koje svake subote pratimo na TV. Ona je dobila pohvale za svoj izgled u tim godinama, ali nije prošla dalje.

aca-takmicakra

Posebno zanimljiva situacija je bila onda kada se “sporečkala” sa Acom Lukasom. Naime, ona je zamolila žiri da jednu pjesmu otpjeva na “suho”, ali ni tada nije ispunila očekivanja.

“Hajde još neku da vidimo da li ti naredna leži”, brzo je dobacio Lukas, a ona mu je uzvratila: “Dobro, Aca ne bi bio Aca da ne da neki komentar”, na što joj je rekao da je hvale samo za njen za izgled.

Kada ju je Popović upitao kako joj se Aca učinio na audiciji rekla je skroz OK, ali potom dodala da večeras malo više priča. “Bolje bi tebi bilo da malo više pričaš, nego da pjevaš”, rekao je Lukas, no ona mu opet nije ostala dužna, pa je nasmijala sve u studiju kada mu je poručila: “Daj mi telefon pa ćemo da pričamo”.

izvor: ekskluziva.ba

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: