Objavljeno: 12.09.2014 u 13:07 | Showtime, Video | Komentara:

Pogledajte kako danas izgleda Roki iz Srećnih ljudi!

Pored uloge u seriji ”Srećni Ljudi” ostvario je zapažene uloge u pozorištu kao i u prvim epizodama serije ”Bela Lađa”. Bogdan Kuzmanović poznatiji kao ”Roki” iz popularne serije ”Srećni Ljudi” odigrao je tri uloge.

roki-iz-srecnih-ljudi-1

Prvu u 10. epizodi, gdje traži posao u kockarnici u kojoj je i Aranđel tražio posao. U 18. i 19. epizodi igrao je policajca koji je sprovodio Aranđela do kuće za Necin rođendan, da bi nedugo potom postao Roki- glavni tjelohranitelj Ozrena Soldatovića.

Pored uloge u seriji ”Srećni Ljudi” ostvario je zapažene uloge u pozorištu kao i u prvim epizodama serije ”Bela Lađa”. A pogledajte kako Bogdan odnosno ”Roki” danas izgleda.

Izvor: piknik.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: