Objavljeno: 21.11.2016 u 19:02 | Video, Zabava | Komentara:

Plavuša se tokom parkiranja izblamirala i postala predmet sprdnje na Internetu, no čekajte da vidite šta je uradila na kraju!

Nažalost, u današnje vrijeme sve je više vozača koji uopšte ne zaslužuju da se nađu za volanom automobila. Mnogi vozači i nakon što polože vozački, ne znaju ono što bi prvo trebali da znaju – pravilno parkiranje.

U nastavku ćete moći vidjeti jednu vozačicu iz Češke koja se dobro namučila da parkira svoj maleni automobil Volksvagen Polo.

Tokom parkiranja uspjela je oštetiti i susjedno vozilo, a onda je shvatila da ne može da izađe iz svog automobila. No njen potez na samom kraju će vas posebno iznenaditi…

Izvor: http://ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: