Objavljeno: 23.10.2017 u 13:55 | Music, Showtime, Slike, Video | Komentara:

Pjevao je NIJE MENE DUŠO UBILO VINO CRVENO: A evo kako danas IZGLEDA i šta radi legendarni pjevač (FOTO)

Goran Dimitrijadis Dima pjevač je koji je poznat po jednom jedinom hitu – ali kakvom! Zapravo, možda se može reći da on više i nije toliko poznat, ali pjesmu ‘Nije mene dušo ubilo’ jednostavno nema ko ne zna.

dima-pjevac

Mega hit devedesetih vrtio se svaki čas na televiziji, generacije su odrasle uz njega, a i dan-danas ga vrlo često možemo čuti na radiju.

Ovaj hit pojavio se 1994. godine, a Dima danas radi kao taksista, kao i u vrijeme kada je snimio ovu numeru, a tek povremeno ima svirke u klubovima. Svakako, ljubitelji njegovog hita ocijeniće da je tužna okolnost to što nije imao još hitova kao “Nije mene dušo ubilo”, s obzirom da je tu pjesmu otpjevao izuzetno nadahnuto.

Ipak, u intervjuu koji je svojevremeno dao za “Mondo”, Dima je otkrio da se često desi da se njegov najveći hit emituje na radiju, dok vozi mušteriju u taksiju, i da tada pjeva u glas sa ljudima koji se nađu u njegovom autu.

A kako Dimitrijadis izgleda danas, bez brade, i sa prosijedom kosom, pogledajte u galeriji:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: