Objavljeno: 26.10.2014 u 11:15 | Music, Video | Komentara:

PINKOVE ZVEZDE: Slijepi Čačanin oduševio publiku i žiri! (VIDEO)

Sedma po redu emisija talent showa “Pinkove Zvezde” i ovoga puta opravdava reputaciju najboljeg. Emisija je kao i sve do sada bila veoma napeta, ali stručni žiri se namučio da donese konačnu i pravu odluku.

Ilija Davidović iz Čačka nastupao je deseti po redu. Ima 24 godine i slijep je, a pjevao je Džejevu pesmu “Imati pa nemati”.

Ilija je odmah dobio 5 glasova,a kao drugu pjesmu odabrao je “Podsjeti me što to biješe ljubav” Olivera Dragojevića.

Dobio je aplauz svih članova žirija! Oduševio je i publiku svojim izvođenjem, te je uz svih “5 stolica gore” automatski prošao u naredni krug takmičenja.

Nikola je dobio stojeće ovacije žirija i publike. “Bravo, majstore”, rekla mu je Ceca.

“Ja sam se dignuo u posljednjem momentu jer me je refren prošle pjesme ubijedio da treba da dobiješ 5 stolica”, rekao je ćlan žirija Haris Džinović.

Više pogledajte u priloženom videu…

Izvor: haber.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: