Objavljeno: 17.10.2014 u 17:30 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

Pecao je ribu, a onda je izvukao nešto što ranije niko nije vidio! (VIDEO)

Dok je pecao ribu za ručak na ostrvu Sentosa, singapurski ribar Ong Han Bun (54) nije ni slutio šta će izvući iz mora. Očekivao je svježu ribu, a dobio je stvorenje sa stotinu pipaka.

Primjetio je da se nešto zakačilo, ali ono što je izvukao nadmašilo je sva njegova očekivanja.

- Vidio sam da štap ide gore dole i bio sam uzbuđen. Kada sam izvukao štap iz vode, šokirao sam se. Izgledalo je kao čudovište s više od stotinu pokretnih pipaka. Djeluje mi kao kombinacija morske zvijezde, hobotnice i vanzemaljca – kaže ribar.

- Dešavalo mi se ranije da ulovim neka čudna bića, ali ovako nešto nikad u životu nisam vidio. Izgledalo je kao milion krakova koji se lelujalu – priča ribar.

U nadi da će mu neko pomoći da razriješi ovu misteriju, ribar je postavio video na internet.

- Pitao sam sve prijatelje da li znaju kakvo je ovo čudovište, ali odgovor nisam dobio. Surfovao sam i na internetu, ali uzalud. Ne bi me iznenadilo da sam u pravu. Ovo je ili vanzemaljac ili neka vrsta mutanta. S obzirom na to da su svjetska mora zagađena, sve je moguće. -

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: