Objavljeno: 25.12.2016 u 10:31 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Pas je zgrabio djevojčicu, roditelji su pretrnuli od straha, a tek onda shvatili kolika je opasnost vrebala! (VIDEO)

Roditelji sedamnaestomjesečne djevojčice Šarlot riješili su da usvoje dobermana kome su dali ime Kan. Međutim, pas je od prethodne porodice pretrpio zlostavljanje i spasen je u posljednji čas, a samo četiri dana nakon što su ga usvojili, uradio je nešto što niko ne bi očekivao.

doberman-spasao-djevojcicu

Dok su se Kan i Šarlot jednog dana igrali u dvorištu, pas je postao agresivan. Na zaprepašćenje roditelja, gurnuo je djevojčicu u stranu i uhvatio je za pelenu, zamahujući njome kao zastavicom. Potom ju je bacio u jedan žbun.

Poslije prvobitnog šoka, Šarlotina majka je ubrzo shvatila zašto se Kan tako ponaša. Kan je uočio otrovnu zmiju, koja je dolazila direktno ka djevojčici.

Odreagovao je tako da je umjesto nju, zmija ujela njega. Srećom, veterinari su uspjeli da mu spasu život i on se danas osjeća dobro…

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: