Objavljeno: 24.10.2016 u 11:43 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Parkirao auto uz autocestu, a ono što je uslijedilo iznenadilo je i policiju (VIDEO)

Snimka nadzorne kamere s jedne autoceste u Švicarskoj brzo se proširila internetom jer pokazuje jednu bizarnu situaciju – muškarca koji cestom trči loveći svoj auto.

svicarska-autoput

Video je na Facebooku objavila švicarska policija i izvijestila kako je muškarac u ponedjeljak u 14:07 sati parkirao automobil uz autocestu kako bi kratko porazgovarao s vozačem kamiona. U tom trenutku njegovo vozilo je krenulo, a muškarac je, primijetivši to, počeo trčati za njim.

Zaista je imao sreće da ga vozila koja su mu dolazila ususret nisu udarila, a njegov ih je automobil izbjegao. Na kraju je auto udario u signalizaciu uz cestu i zaustavio se. Policija je za sve saznala tek u četvrtak jer su dobili dojavu da je oštećena ograda. Nakon toga išli su pregledati snimke nadzornih kamera.

”Ostali smo bez teksta, tu scenu nismo očekivali’‘, rekli su u policiji. Video su prvo objavili jer su tražili svjedoke, a onda su ga ostavili zbog prevencije. Objavili su i da su pronašli vozača auta i kamiona te su im rekli da su razgovarali uz autocestu zbog posla.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: