Objavljeno: 15.12.2016 u 13:16 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

PAR JE UZBUĐENO ČEKAO PETORKE: Otišli su na običnu kontrolu i doživjeli ŠOK ŽIVOTA! (VIDEO)

Žena po imenu Barbara Bjenvenu i njen partner Paul obradovala je vijest da će uskoro postati roditelji. Njihovoj sreći nije bilo kraja kada su saznali da Barbara nosi petorke!

trudnica

Uzbuđeni budući roditelji opremili su najveću sobu u kući za bebe, kupili 5 krevetaca, na desetine bodića, zekica, čarapica, flašice, pelene… Sve ono što je potrebno za novorođenče, puta pet.

Međutim, kako se datum porođaja bližio, Barbara je otišla na kontrolu, a ljekar joj je saopštio da prave trudnoće zapravo nema!

Ona je devet mjeseci imala simptome lažne, “fantomske” trudnoće: grudi su joj se povećale, prestala je da dobija menstruaciju, a stomak je rastao.

Razočarani par jedva je došao sebi, a onda su donijeli zajedničku odluku – pokloniće sve stvari koje su pripremili za djecu onima kojima je to najpotrebnije.

Pogledajte njihovu priču:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: